Mjøndalen Idrettsforening fyller 110 år 22 august.

For mange tiår siden samlet en gjeng Mjøndølinger seg i et lokale i Mjøndalen. De bestemte seg for å stifte en idrettsforening og idag 22 august er det 110 år siden.

Siden 1910 har det skjedd enormt mange store bragder i vårkjære klubb. Vi har opp gjennom årene hevdet oss på svært høyt nivå i mange idretter både nasjonalt og internasjonalt.. Dette gjelder både sommer som vinter og i mange forskjellige idretter. Det gjelder både lag og i individuelle idretter. Ei lita stolt bygd er kjent over hele Norge på grunn av sine idrettslige resultater og ikke minst på grunn av måten det gjøres på.Vi er på mange måter kjent som annerledesklubben. Vi harca 1600 medlemmer og årlig over 50 årsverk frivillighet. Viutvikler nærmiljøet og er en meget viktig samfunnsaktør i bygda. Vi preges av frivillighet, demokrati lojalitet og likeverd og bygger vår aktivitet på sunne gode verdier somidrettsglede, fellesskap, samhold, stolthet, god helse, respekt, inkludering, og ærlighet.

Vi arbeider for å utvikle både bredde og eliteidrett. Vi utvikler anlegg som gir våre utøvere mulighet til å nå sine mål. Vi har så uendelig mye å være stolte av. Men det beste av alt er at vi bare fortsetter å utvikle oss i tråd med samfunnet forøvrig. Selv om vi møter noen bratte motbakker og alt virker håpløst gir vi oss ikke. Vi vil nå målene våre og det klarer vi sammen, i felleskap.

Vi får ikke feiret oss selvslik vi ønsker i disse dager, men vi gjør det på vår egen måte og ganske annerledes. Det er kanskje ikke overraskende at MIF er den første idrettsklubben i verden som lagrer hele sin historie i Arctic World Archivespå Svalbard for all fremtid. Tildenne gjengen i 1910, tusen hjertlig takk for initiativet og arven dere etterlot dere.

Til alle brune venner.

GRATULERER MED DAGEN!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter