NOMINERING TIL HEDERSBEVISNINGER I MIF

MIF RS/AU har utferdiget et skjema, som på en enkel måte, kan fylles ut i forbindelse med nominasjoner til utmerkelser i MIF. I tillegg følger MIFs lover §27 om utmerkelser, samt retningslinjer for nominasjoner og behandling av disse.

Bildet viser de nyeæresmedlemmene i MIF fra årsfesten for 2019.F.v. Arild Nygård, Liv Østli og Tor Jensen.

MIF RS/AU har utferdiget et skjema, som på en enkel måte, kan fylles ut i forbindelse med nominasjoner til utmerkelser i MIF. I tillegg følger MIFs lover §27 om utmerkelser, samt retningslinjer for nominasjoner og behandling av disse. Se lenka nedenfor.

Når den som nominerer trykker på «send», havner skjemaet på RSs «bord».Skjemaet blir lagt ut på MIF.no og tilsendt MIF styret samt alle gruppeledere i MIF og RS med æresmedlemmer. De fleste innstillingene kommer jo, erfaringsmessig, fra gruppene – og fra RS.

Denne dokumentasjonen skal forhåpentligvis gjøre det enklere for «ethvert medlem av MIF å foreta sin nominasjon». Og – det blir på en måte en mer rettferdig behandling av nominasjonene, fordi RS da får en «saklig, nøktern og lik» innstilling/dokumentasjon og behandling.

https://forms.gle/ua37DaZxuW7xrmo77

Fristen for nominasjoner til utmerkelser/prestasjoner i MIF til og med 2020, er fastsatt til 10. januar 2021.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter