Ny medarbeider i Mjøndalen I.F

Lisbeth Groth overtar stafettpinnen fra Mette Skistad Jensen som økonomiansvarlig i Mjøndalen I.F.

Mjøndalen I.F er svært godt fornøyd med den jobben som Visma har gjort for oss. Visma har vært en viktig bidragsyteri vår vekst. Mette har vært helt sentral i oppdraget for Visma.Mettekjenner foreningen svært godt og har vært selve limet i oppdraget. Hun avslutter sitt arbeid iVisma senere i sommer og dettegir oss et intiativt til å tenke andre løsninger.

Lisbeth Groth ble litt tilfeldig ledig fra annet arbeid nå på forsommeren. Lisbeth er Autorisert Regnskapsfører og har faktisk vært inne hos oss tidligere som innleid fra Visma. Hun har en svært bred regnskapsbakgrunn og vil være en ny flott ressurs for hele MIF. Lisbeth starter i 50% stilling som økonomiansvarlig fra 01.08.16.

Om ansettelsen i MIF sier Lisbeth: Jeg ser virkelig frem til å jobbe i MIF oggleder meg til å bli kjent med mange nye mennesker.Jeg er vant til å jobbe i hektiske miljøer ogser frem til en stilling med et bredt spekter av faglige utfordringer. Dessuten -somtidligere fotballspillerantar jeg det blir en forespørsel om signeringfor a-laget så snart overgangsvinduet åpner.

Vi antar Vegard & Co har mer bruk for Lisbeth på økonomikontoret enn på banen, menviktig for unge spillere å ha «trua». Mjøndalen I.Fønsker Lisbeth velkommen til foreningen og lykke til i arbeidet.

PS: Mette har sin siste arbeidsdag i MIF 29. juni. Åpent hus på Isachsen Stadionrundt lunsjtider denne dagen for de som vil takke henne for innsatsen og ønske lykke til videre.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter