Nye hederstegn i MIF

På årsfesten 6. februar ble fem av våre fremste tillitsvalgte tildelt foreningens hederstegn.

Sven Olav Larsen: En ektefødt mjøndøling med bidrag til klubben gjennom en årrekke. Som ung aktiv i bandy og fotball og med karriere helt frem til cupfinalen i 1968. I de senere år representerende Mjøndlen I.F i Doms- og Sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund, de siste årene som leder av utvalget.

Janne Cecilie Hafskjold:I MIF-miljøet bedre kjent som «Sissi»og gjennom de siste 10 årene som multifrivillig inn mot flere grupper og aktiviteter.Sentral i organsiering av Allidrett ogi arbeidet med FFU laget. De siste årene også styremedlem i MIF. Med i forprosjektet for en egen IFU-gruppe og her stilt seg til rådighet for å gå inn i det føste styret.

Eva Eline Bækken: De siste 5 årenenestleder i turngruppa etter mangeforutgående år som leder og oppmann. Selvivrig turner gjennom barne- og ungdomsårene.Også som frivillig i fotball.

Frode Sørensen: Stort arbeid for bandy jr. i mer enn 10 år. Bekledd alle roller som handyman, skøytesliper, lagleder, trener og islegger.Flere år i styret og som leder av gruppa. Bidragsyter også til turn og fotball. Nå i Anleggskomiteen i MIF.

Kjetil Andre Bergh:Gjennom barne- og ungdomsårene aktiv i flereidretter. Direkte over i trener- og lederverv som voksen. En rekke sentrale verv i fotball og her ogsåansatt iulike stillinger.Kjetil med helt avgjørende bidrag inn mot dagens organisering og vekst i fotballens utviklingsavdeling. Kjetil ernå daglig leder for Mjøndalen Sport og Kultursenter.

På forsidebildet prisvinnerne sammen med leder i MIF, Arild Nygård, leder av representantskapet, Hans Peter Motzfeldt, samt æresmedlemmene Marit Hval Olsen, Inger Andersen, Boye Skistad, Kjell Johansen og Svein Iversen.

Sven Olav forhindret fra å være med på utdelingen.På bildet under de øvrigeprisvinnerne Sissi, Kjetil, Frode og Eva Eline.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter