Seriestart mandag 4. april

Spent stemning, men god kontroll før seriestarten i fotball.

En siste hektisk helg i Mjøndalen med finpuss bådefor sponsorer, spillere og anlegg. Fredag 1. april startet med et treff for sponsorene i de flotte lokalene til Isachsen Entreprenør.Kenneth og Vegardga en oppdatering av status før seriestart.Begge som langt mer positive enn hva de var på samme tid i fjor og med fokus på utviklingssporet vi jobber etter. Advarte mot potensielle kortsikige»smeller», men med felles tro på et tydelig løft. Deretter et sværtinspirerende foredrag med Johan Kaggestad. Johan med udelt tilslutning til tankene som ligger til grunn ogmed stor glede over at MIF hevder seg så godt som vi gjør. Fra sin tidi NIKE også med den smått sensasjonelle opplysningen atMIF i sin tid var den andre fotballklubben i verden som benyttet NIKE fotballstøvler. Aston Villa som den første og deretter altså selveste Mjøndalen I.F.

På bildet over markedssjef Ole Sivertsen sammen med Kaggestad. På bildet under den samme Ole med en av årets nyheter, et månedsmagasin fra Mjøndalen I.F som erstatter det tidligere sesongprogrammet. Magasinet vil komme hver månedgjennom sesongenog med mye spennende innhold.

For spillerneen lang dag på stadion med «dommerseminar» arrangert av NFF. På besøk her hos oss den lokale toppdommeren Kristoffer Helgerud. Erik klar for opplæring og lover selvsagt at han aldri skal protestere på avgjørelser fra herrene i sort (det vil si, sort var vel i tidligere tider, nåi mer friske farger).

Trenertrioen Vegard, Bjarne og Marcus som alltid medeget møtefør trening. Kun to treninger igjen før første match og tre konsentrerte herrer rundt bordet.

Arrangementsansvarlig Arne og stadionsjef Kristian melder begge om «full kontroll«. Med tanke på at det er 1. april kan svaret mistenkes for å være spesielt relatert til dagen, men begge bedyrer at de er klare til seriestart. Kristian som vanlig med skrudrillen i verktøybeltet og Arne på farta mellom kiosker og lager.

Den alltid blide billettbossen Helge holder fortet på Isachsen Stadion utover fredag kveld for å levere ut sesongkort. Helge holder også åpent lørdag mellom 12 og 15 og oppfordrer flest mulig til å hente kort i løpet av helgen. På kampdag blir det erfaringsmessig kø, melder Helge. Fortsatt ledige seter til salgs. En sikker måte å skaffe deg prima plasser på stadion.

Lørdag 2. april er det Familie Kick Off på Buskrud Storsenter kl. 13.00 hvor du kan møte alle spillere og trenere. Mandag 4. april kl. 19.00 er det kamp mot Kristiansund. Møt opp og hjelp gutta i brunt!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter