Sesongstart i Baseball

Mjøndalen Brown Sox med knallstart på sesongen.

Etter et par intense kamper gikk Brown Sox av banen med to seiere! For «brunsokkene» var nok dette ekstra gøy fordi de virkelig hadde smakt på premierenervene før kampstart!

Fornøyde satte vi kursen mot Mjøndalen igjen – for å mentalt forberede oss til søndagens kamp mot Moss Shields på vår egen hjemmebane, Vassenga.

Søndag var vi klare igjen. Denne gangen gikk både spillere og publikum litt sikrere til «the field». Premierenervene var borte – nå skulle det spilles baseball igjen.

Brown Sox satte standarden fra start og klarte i første kamp å dra i land seieren med sifrene 3-1. Stor jubel blant den relativt store publikumsmassen som hadde funnet veien til Vassenga denne ettermiddagen.

Kamp nummer to, mot det samme Shields, startet i øsende regn, men verken spillere eller publikum lot seg stoppe av det! Etter drøyt halvspilt kamp stod sifrene 0-5. Men «brunsokkene» klarte virkelig å blåse liv i kampen igjen! Ved fulltid hadde Brown Sox hentet inn forspranget Shields hadde skaffet seg i første halvdel. Kampen endte til slutt 5-5 til stor jubel for de fremmøtte (mifsupporterne, vel å merke). For en fantastisk opphenting!

Tror vi alle kan undertegne det Aage Sending (ivrig baseballbestefar) skrev på vår Facebook-side etter lørdagens kamper (gjengitt med tillatelse av forfatteren):

«Noen nye spillere uten kamperfaring var nok før kampene veldig spente på om de ville klare seg, og hva om ikke? Følelsen var mer spent enn ved andre «debuter», i noe man ikke følte å ha helt kontroll på. Og for en litt utenforstående kunne det nok se ut som om dette kom som julekvelden på kjerringa, til tross for treneroptimisme. Men alle vandret inn på arenaen og fant sine plasser og gjorde hva de skulle fra ball en, når de skulle og på en utmerket måte. Trenerteamet har en helt utrolig kontroll på hva de holder på med og jobber intenst og velordnet uten de store faktene. De skaper en svært god atmosfære, ideell for positiv utvikling, og lærer spillerne et spill som de færreste har fått inn med morsmelken. Dette ble to fine seire for spillerteamet, men skyldes først og fremst et helt unikt trenerteam, og vi som nyter godt av deres innsats er dypt imponert og svært takknemlige. Baseballen har vunnet flere nye hjerter som ikke, så sent som et kvarter ut i første kamp, trodde de noensinne ville bli fanget av baseball. Men nå er det skjedd. Takket være gode spillere, men først og fremst pga. trenerorkesteret.»

Tusen, tusen takk for en fantastisk sesongdebut! Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran :-).

Del med dine venner!

Facebook
Twitter