Småguttcup i bandy med Drammen som vinner

Bandy junior med nok et prikkfritt arrangement på Vassenga.

Tobias fra Stabæk melder om ordentlig sliten siste 10 minutter. Gratulere til Drammen med seier. De to beste lagene kom til finalen.Begge Tobias`enesamstemte ien veldig bra cup.

Fra sekretæriatetforteller Ingvild og Kjetil (bildet under) om at altogså denne gangen har gått veldig bra. Vi får masseros fra de andrelagene for engodt gjennomført cup.Været har vært med oss denne helgen og vi har hatt flotte isforhold. Ingvild og Kjetiler denne helgen med i en svært fyldig cupkomite da nye medlemmer fra de yngre lagene er i ferd med åkomme inn i gruppa.

Bandy jr. har 7`er cupen i desember og småguttcupen i januar somviktige inntektskilder. Imponerende innsats av cupkomiteen og foreldre som stiller opp to helger med bare en månedsmellomrom. I kiosken søndag ettermiddag finner vi Gro Elisabeth og Kjersti som viser frem et snart tomt fat med vafler. Svært godt salg hele helgen og med behov for å supplere mer varer fra KIWI på lørdag.

En annen som har deltatti helgen er statuettinnehaver i MIF Jon Richard Øen.Sammen med Finn Rune Karlsen blant annetsom myndig dommer i finalen og med full kontroll på lang straffekonk.

Mest heder gir vi til Kristoffer Bartnes som har vært banevakt hele helgen. Jeg holdt på i 12 timer i går og i dag har jeg vært her siden klokka 10. (Sagt kl 17 og enda ikke helt ferdig.) På spørsmål om hva jobben har gått ut på er svaret: Passer på at alt er i orden på banen. Fikser vant og samler sammen baller. Tok av meg skøytene noen få ganger i går. Blir jo litt lenge, men jeg er jo ganske aktiv da. Er med på Bandy, Fotball, Baseball og Sykkel. Til stor applaus fra lag og tilskuerefikk Kristoffer også en påskjønnelse under premieutdelingen for sin fantastiske innsats i helgen.

Småguttcupen i bandy er bare det første av en rekke store arrangementer MIF skal gjennomføre i 2017. Kristoffer og de andre i gruppa har igjen satt standeren for året og vist at gode arrangementer ligger i DNA`et til Mjøndalen I.F.

Mer om arrangementet også her

Del med dine venner!

Facebook
Twitter