Stor oppslutning om skigruppas Onsdagsrenn

Godt over 200 barn er med på årets Onsdagsrenn

Som første jente klar til start møter vi ute i løypa startnummer 269, Kine Labråten. Kine er 6år (snart 7)ogveldig klar for å starte. Jeg har gått en onsdag allerede og skal gå en runde i dag. På spørmål om hun erbekymret for vanskeligskiføre, er svaret tydelig: Nei, for jeg har smørefrie ski skjønner du.

Heller ikke 8-årige Embrik Aasen er nevneverdig bekymret for isete løyper. Jegskal gå 6 runder i dag jeg. Første gangen gikk jeg 4 og andre gangen gikk jeg 5. Embrik harførstartstått i med rigging. Mener selv ikke han har lagt ned den helt store innsatsen, menvi får frem arbeidsoppgaver som merke løype og bære inn varer på MIF-Hytta.

Speaker og starter Trond Iversen setter igang de første løperne presis kl. 17.30 og lysløypa fylles av små ogstore. I den sistnevnte kategorien finner vi selveste a-lagstreneren i bandy, Jørn Walther Kristiansen. Er her for å følge datteren. Kan bli litt roping av «løype», men heldigvis ingen røde kort i skiløypa.

Inne på MIF-Hytta er Eivind Rørhuus-Øie, Elin Rustand og Bjørn Erik Karlsen i gang med å forberedefor storinnrykk. Forrige onsdag satte vi omsetningsrekord for salg påonsdager. Kjempeflott at mange kommer innom her etter å ha vært ute. Et supert bidrag til skikassa.

For de som ennå ikke har kommet i gang er det Onsdagsrenn også den 10. februar og den 17. februar. Starttid mellom kl. 17.30 og 18.30.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter