SUKSESS MED NYSTARTET TRIMGRUPPE

GÅgruppe

MIF opplevde suksess med å starte gå-gruppe for seniorer onsdag formiddag.

Hele 19 personer møtte opp til start på den nystartede gå-gruppa for seniorer. Turen startet ved Consto arena og gikk denne gang til Mile-tjern hvor det ble gjort enkle styrkeøvelser før retur. Onsdag ble det en tur på i underkant av 5 km noe som tok ca. 1 time. Etter avsluttet gåtur vanket det kaffe og noe søtt å bite i på VIPèn til Consto arena kunne MIF`s daglige leder Svein Erik Gevelt fortelle. Han har igangsatt det hele, men håper etter hvert at gruppa blir selvdreven. Svein og Ellen Iversen har allerede meldt seg og håper noen andre også blir med på å ta i et tak for å holde dette i gang. De kunne fortelle at det ble litt strekk i feltet, men at alle hele tiden hadde noen å gå sammen med.

Gevelt kunne fortelle at han var svært overrasket over at så mange møtte opp den første gangen i regnværet. Dette tyder på at det å møte andre, gjøre noe sammen samt få til en hyggelig avslutning med kaffe er noe flere har savnet. MIFs Bjørn Petter Ingebretsen deltok også og var feltets yngste deltager, men aldersspennet fra Bjørn Petter til eldste på 85 år viser at dette er noe for alle da det kun var gode tilbakemeldinger og blide fjes etter endt tur.

MIF og andre idrettslag i kommunen er oppfordret av Drammen Idrettsråd om å starte dette tilbudet for seniorer. MIF har også søkt og vil få tildelt kjærkomne øremerkede midler til tiltaket. Alle er velkomne om de er medlemmer eller ikke sier Gevelt. Tilbudet er gratis og vil fortsette hver onsdag kl. 10:00 med samme utgangspunkt i Solløsgata ved Consto arena.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter