To hederstegn og et nytt gullmerke

Utdeling av hedersbevis til tre helbrune karer.

Hederstegn nummer 263 ble tildelt Robin Cras. Robin har 250 kamper for MIF Bandy og nå kommet opp i hele 40 landskamper. Han har i flere sesonger vært bandylagets frontfigur og er et flott forbilde for de unge som nå er i ferd med å slå gjennom. Også bandyforbundet med mange godord om Robin for hans rolle i landslaget.

Hederstegn nummer 264 gikk til Sjur Kortgaard. Sjur har gjennom en årrekke hatt ulike roller i MIF. Som barn og ungdom aktiv i flere grener. Opp gjennom voksenlivet med en rekkeverv og oppgaver. I mange århar Sjurogså påtatt seg oppgaverfor NFF somkampobservatør.

Gullmerket i foreningen ble forrige gang delt ut i 2015. Til stånde applaus fra alle på årsfesten ble gullmerke nummer 34 tildelt Geir Olsen. Som innfødt brun fra fødselen avhar Geir en omfattende karriere i MIF. Som barn/ung, aktiv i Fotball og Ski med mange svært gode resultater. Som voksen, flere bidrag inn mot Fotballgruppa, men hvordet er først og fremst er Skigruppa som harnydt godt av hans engasjement.Geir harblant annetvært hovedtrener i gruppa i 27 år og i tillegg med en rekke treneroppgaver i skikretsen og for ulike satsningsgrupper.

På bildet fortjente prisvinnere sammen med leder i MIF, Arild Nygård, og formann i Representantskapet, Boye Skistad.

Hele MIF gratulerer med hedersbevisningene og takker for bidraget dere har gitt til foreningen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter