Verdigrunnlag i praksis

Mjøndalen I.F med en unik mulighet til å vise verdigrunnlaget i praksis.

Visdomsordene til Gubbe om «Lagånd, Innsats og Kameratskap» står med store bokstaver på Isachsen Stadion. I holdningskontraktene minner vi om Ærlighet, Respekt og Inkludering.Måtehold, Troverdighet og Stein på Stein har vært fotballens mantra gjennom en årrekke.

Supportere, tillitsvalgte,ansatteog utøvere vil gjennom hele denne fotballsesongenbli utfordret i forhold til våre kjerneverdier. Vi oppforder derfor alle til å værebevisste på verdigrunnlaget.

Fotball skaper et voldsomt engasjement.Styret i MIF oppfordrer alle til å delta i dette på en positiv måte.Om du er supporter, medlem eller har lederverv i MIF – tadin del av ansvaret for vår kollektive oppførsel. Unngå upassende oppførsel og språkbruk som baregår ut over vårt eget omdømme. Støtt gutta – hele tida. Motstanderlag og dommere kan andre bekymre seg for.

På bildet – glade gutter med Lagånd, Innsats og Kameratskap som verdigrunnlag.

Gruppeldermøtet i Mjøndalen I.F har protokollert følgende henstilling som vi håper alle hjelper oss med å følge: Aktiviteter som utøves av Mjøndalen I.F genererer til tider stort engasjement. Gruppeledermøtet i Mjøndalen I.F takker alle dere som har positivt engasjement for klubben. Vi ber hver og en ta seg i vare for bevisste eller ubevisste handlinger eller ytringer som kan skade klubbens omdømme. Dette som ytringer rettet mot konkurrerende lag og spillere eller eget lag og spillere. En særlig henstilling om aktsomhet rettes til alle med lederverv i foreningen.

Festen fortsetter! Lagånd, Innsats og Kameratskap må alltid gå foran!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter