A-laget forbereder for spennende høstsesong

Etter en kort sommerpause er a-laget godt i gang med forberedelsene for høstsesongen.

Vetle Dragsnes som «vinner» av dagens test med flest repetisjoner. Alexander Betten Hansen og Mads Gundersen på de påfølgende plassene. En fornøyd trio fra pallenavbildet etter treningen.

Fysisk trener, Eirik Pettersen, godt fornøyd med det generelle nivået. «Ganske som forventet og der vi skal være. Egentlig ingen som tydelig underpresterte og med noen over nivået jeg trodde de hadde inne nå.»

Nysigneringen Oliver Occêan også rimelig tilfreds med egen prestasjon. Kjenner ikke denne testen så godt og test er test. Uansett – ganske grei gjennomføring. Gleder seg nok mer til første kamp enn tilneste test. En spennende spiller vi håper vil levere i denbrune drakta.

For øvrig bare god stemning på Isachsen Stadion. Mye som før: Sosha tilbake og virker «fit», naboene i Stadionkvartaletivrige tilskuere til treninga, sønnen til Dio som alltid den mest treningsvillige, Audun og Tor styrer med litt av hvert, det gjør Arne også og en enslig journalistnyter sommervarmen i alltid vakre Mjøndalen.Forresten – en endring fra før ferien: Fargen påluggen til hovedtrenerenbærerdessverre mer og mer preg aven solrik sommer.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter