Flott initiativ av Håndball og Fotball

Håndball og Fotball sammen i prosjekt for å bidra til barnehjemmet lille "Hope" skal vokse opp på.

Fotball reagerte umiddelbart positivt på henvendelsen fra Bjørn. Med seg på «kick-off» for tiltaket fikk Fotball ogsåHåndballgruppa som har hatt et overskuddslager av drakter. Dissedoneres til aksjonen. Med et ganske så stort presseoppbud til stede var flere av våre fotballhelter til stede på Isachsen Stadion i dag sammen med Kenneth og Hermine fra Håndball. På bildet under vår nye spiller fra Nigeria, Kingsley Olie, Bjørn Druglimo og håndballjenta Hermine Elena Kåsin.

For Kingsey var gaven til barnehjemmet i hjemlandet ganske spesiell: «I`m so happy that Mjøndalen is supporting this charity. There will be focus and publisity also in Nigeria on this. I wish for a better life for Hope and other children. As I understand also my old club in Nigeria will participate.»

Hermine overrakte Bjørn en haug med drakter fra Håndball: «Jeg har sett filmen med Hope. Veldig fint hvis draktene fra Mjøndalen Håndball kan brukes av barna på barnehjemmet.»

Politimannen Bjørn fra Tønsberg er takknemlig for bidraget fra MIF: «Historien om Hope rørte meg så sterkt at jeg ikke klarte å la være å gjøre noe. Fantastisk at Mjøndalen vil hjelpe meg i gang med denne aksjonen. Med Mjøndalen som første klubb ut har jeg stor tro på å få samlet inn drakter fra alle andre topplag i Norge.»

Mer om Hope kan du finner her

Mjøndalen I.F takker Bjørn for engasjementet og håper vår lille skjerv kan være til nytte.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter