Gjensidigestiftelsen med fantastisk julegave til bandy

Gjensidigestiftelsen på Vassenga lørdag ettermiddag med stor sjekk til bandy.

Jon Erik Lund fra Gjensidigestiftelsen på overraskende besøk på Vassenga lørdag ettermiddag. Med seg i bagasjen en romslig sjekk på kr 688.550 som bidrag til bandyskolen og opparbeidelse av 7’er bane for bandy. På bildet Jon Erik sammen med storfornøyde Tom, Turid og Frode fra bandy.

Jon Erik med godord til bandy om hvor godt tiltakene bandy jobber med er innenfor stiftelsens formål og verdier. I dette nøkkelord som forebyggende, utviklende, aktivitetsskapende og samfunnsbyggende.

Leder i Bandy jr, Frode Sørensen, med et stort smil. «En fabelaktig dag for bandy’ n i bygda. Vi kanopprettholde gratistilbudet med bandyskole og kan endelig intensivere arbeidet med en sårt tiltrengt 7’er bane.»

Leder i Mjøndalen I.F, Arild Nygård,ikke mindre fornøyd. «Overrasket, glad og takknemlig i dag. Bandyskolen er et tiltakhvorbandy setteroverordnet strategi ut i praktisk og gøyalaktivitet. At Gjensidige har merket seg dette tiltaket og ønsker å gi frivilligheten en håndsrekning både varmer og inspirerer. I tilleggfår vi midler tilå bygge et nytt idrettsanlegg – kun fantastisk. Stor takktil Gjensidigestiftelsen. Dette utgjør en forskjell.»

Del med dine venner!

Facebook
Twitter