Snø = Skiføre

Den første snøen er på plass og skigruppa med en super treningskveld.

På golfbanen finner vi flere av ungdommene i mellom- og juniorgruppa under ledelse av trener Liv Birgit Jorde. Liv Birgit forteller om en treningsvillig gjeng det er gøy å være sammen med. Med vår verdensmester på rulleski, Amalie Honerud Olsen, i spissen, var det på med lykter og på blanding av snø, gress og is i fint skøytedriv utover golfbanen. Husk at vi ikke må gå på greenene hører vi fra Amalie før gjengen forsvinner i mørket. For øvrig en fantastisk utnyttelse av golfbanenhvor det så sent som i forrige uke ble spilt golf. Takk til Eiker Golklubb for lånet av bane. Fra venstre på bildet under Jeske , Amalie, Adrian, trener Liv Birgit, Sofie, Maren ogJonas.

Oppe på MIF-Hyttaleder trenerne Ellen Iversen og BenteIversen Berghen superivrig rekruttgruppe. I denne gruppa finner vi skiløpere opp til 11 år og gruppa består av ca 25barn.Torsdager har gruppa entreningsøkt på ca en time med lek og stafetter i fokus. En flott øktmeden gjeng du hører på lang avstand.

Trenerne, Ellen og Bente, ikke noe mindre i lekmodus enn utøverne. Tror jeg nå har vært trener 45 år i strekk, sier Ellen. Har meldt fra at de bare får si fra hvis de ikke vil ha meg med lenger. Ut i fra hva mif.no observerte tror vi Ellen trygt kan gå løs på de neste 45 årene som skitrener. På bildet under som levende kjegle under stafett i skileikområdet.

Bente på bildet under som sjefsdommer på viltre stafetter.

Avsluttende stafett med innlagt rulling i snøen. Hysj – ikke si det til noen av foreldrene.

En samlet gjeng med ivrige unger. Andreas, på bildet under,som representant for de alle.

Etter annenhver torsdagstrening har ungene felles kveldsmat på MIF-Hytta. Brødmat, frukt, juice og populær O`boy til alle. Maten i dag fikset av Vibeke og Aud Helen. På bildet med en fornøyd Kristian.

Kveldsmaten ble i følge Ellenfanget som en ide fra o-laget på Øvre Eiker. En svært hyggelig sosial greie. Som regel veldig mange samlet og ordentlig gøy med barn, ungdom og voksne om hverandre.Siste kveldsmatsamlingen tar vifør jul.Naturligvismed grøt. På bildene underIselin og Sandra samt Stine og Sanne. Gode venninner i et topp skimiljø.

Vi gleder oss til en vinter med mye aktivitet i skigruppa. En flott kveld på MIF-Hytta avluttes med et bilde avtrenerhelt Ellen. Vel blåst fortreningskveld medgod trening og mye moro. Et strålende humør som smitter over på ungene.Kanskje ogsågjennom skjermen du sitterog ser på nå?

Del med dine venner!

Facebook
Twitter