Årets enkleste dugnad som støtter prosjektet «MIF for alle» og inkluderingsfondet

Mjøndalen IF ønsker å støtte barn og unge der økonomi er en barriere for deltagelse. STØTT prosjektet "MIF for alle" og inkluderingsfondet så støtter du barn og unge i lokalmiljøet.

Årets viktigste og enkleste dugnad som støtter prosjektet «MIF for alle» og inkluderingsfondet

Til info har «MIF for alle» startet en spleis til støtte for inkluderingsfondet gjennom NIFs «Klubben i mitt hjerte». Spleisen går 24 dager til og så langt har vi samlet inn kr 2350,-. Vi henstilleralle i MIF om å STEMME, DELE og BIDRA

«Mjøndalen IF ønsker å støtte barn og unge der økonomi er en barriere for deltagelse. STØTT prosjektet «MIF for alle» og inkluderingsfondet så støtter du barn og unge i lokalmiljøet. Hjelp oss å hjelpe barn som står utenfor fellesskapet.

Hver dag trekkers idrettslag som vinner 10.000 kroner. Det eneste vi trenger for å være med i trekningen er å oppnå 50 stemmer i løpet av ett døgn. Klarer vi å oppnå 50 stemmer hver dag gjennom hele kampanjeperioden blir vinnersjansene større.

Gå inn på facebooksiden «MIF for alle». Det tar 30 sekunder og gå inn å stemme, dele og bidra. https://www.spleis.no/project/88377

https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2019/klubben-i-mitt-hjerte-2019/

Med hilsen

«MIF for alle»

Del med dine venner!

Facebook
Twitter