Nominering av hederstegn

Tiden for å nominere kandidater til å få hederstegn nærmer seg. Alle medlemmer står fritt til å fremme sin kandidat.

Første utdelingen av hederstegn fant sted i 1947.
I statuttene for utdelingen av Mjøndalen Idrettsforenings hederstegn står det følgende :

Mjøndalen Idrettsforenings hederstegn tildeles den eller de kandidater som har gjort seg særlig fortjent enten som aktiv idrettsutøver eller som aktivt medlem i foreningen og/eller høyere idrettsorganisasjoners administrasjon.
Mjøndalen Idrettsforenings statuett tildeles den eller de kandidater som har gjort seg særlig fortjent både som aktiv idrettsutøver og som aktiv medlem i foreningen og /eller høyere idrettsorganisasjons administrasjon.
Mjøndalen Idrettsforenings gullmerke tildeles den eller de kandidater som har gjort seg særlig fortjent til det. Merket tildeles personer som i en årrekke har gjort en stor innsats som klubbleder. I tillegg vil tillitsverv for krets og/eller forbund forsterke kandidaturet. Merket kan også tildeles personer som i en årrekke har gjort en innstats som aktiv. I tillegg bør kandidaten ha vært blant landets fremste i sin idrett, og helst med representasjonsoppgaver.

Tildeling av hederstegn, gullmerke og statuett blir vedtatt i november/desember måned det ene året, og datert og utdelt på årsfestenåret etter. Frist for innsendelse er satt til 31.12.19.

Forslag til kandidater sendesleder av Representantskapet Boye Skistad pr. brev el. mail, [email protected].

Del med dine venner!

Facebook
Twitter