Boye gir seg som leder av representantskapet.

Årsmøte 2024

Årets årsmøte ble innledet av leder Inger Rojahn Opdal som ønsket de fremmøtte velkommen etterfulgt av 1 min stillhet for de av våre medlemmer som har gått bort i løpet av det siste året.

Deretter ble Per Fjeld-Olsen valgt til dirigent og på sedvanlig vis loste han oss gjennom alle tall, beretninger og valg på en like stødig vis som vi er vant til.

Kanskje den største endringen i MIF er at mr. Mjøndalen IF, Boye Skistad, gir seg som leder av representantskapet i MIF. Når det er sagt vil han fortsatt være medlem både der og i lovkomiteen med sin klokskap og tydelige stemme. Det er bra for MIF. Tidligere styreleder i MIF Liv Østli overtar nå den rollen i foreningen.

Ellers verdt å merke seg på tirsdagens årsmøte er at Eivind Rørhuus-Øie gir seg som leder av MIF Ski og at den plassen pr. i dag ikke er fylt opp.

Som svært gledelig er at Monica Myrvold Berg ble valgt som ny styreleder i MIF Fotball. Hennes uvurderlige erfaring som ordfører i Drammen kommune kan komme godt med i en tid hvor fotballen virkelig ønsker å bygge seg en mer robust fremtid. Her takker Tom Henrik Rogstad for seg og ikke minst Pål Skistad som har fungert som leder de siste månedene.

Årsmøtet viser at foreningen er solid og uten de store kontroversene, noe årsmøtet også bar preg av.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter