Consto arena tar form

Vi venter alle på at årets fotballsesong skal starte. På Consto arena har man fått bedre tid til ferdigstilling og derfor har bl.a. setemontering blitt utsatt noe, men nå er de igang og felt J er så og si ferdig.

Felt J er så å si ferdig montert. Det mangler kun 5 seter på bakerste rad og da vil dette feltet ha 36 sitteplasser. Stadions minste felt. MIF har denne gang valgt stoler med litt høyere rygg og som er meget gode å sitte på.Vi tror denne tribunen blir attraktiv som en intim og god tribune å se kamper fra når vi en gang kommer igang med seriespillet igjen. VI gleder oss til å ta imottil første åpne seriekamp med tilskuere, når det nå blir. En så lenge fårvi fortsatt smøre oss med tålmodighet.

Utgang til banen fra garderober. Det helt spesielle og kanskje eneste arena i Norge som vil få innbytterbenker oppe på tribunen på hver side av trappen. Noe lignende ser vi enkelte steder i England, men ikke her til lands. Vi tror lagenes innbyttere vil like dette godt da de får langt bedre oversikt over banen enn tidligere,

Del med dine venner!

Facebook
Twitter