Et bryllup, to kamper, en turmarsj og et jubileum

En stor helg for Mjøndalen I.F. Her får du bilder og tekst fra noen av aktivitetene.

En lørdag i kjærlighetens tegn på Isachsen Stadion. MIF-supporterne Geir Arnøy og Halldora Johanna Arnarsdottir ga hverandre sitt Ja i Nedre Eiker Kirke og tok bryllupsbildene på stadion. Mjøndalen I.F gratulerer. På bildet under brudeparet med billetter til kampen mot SIF som gave fra Mjøndalen Fotball.

Søndagens første arrangement var seniorgruppas «Wildenveyvandring». Et lavterskel mosjonstilbud i samarbeid med Portåsen og for å markere at Portåsen i disse dager feirer 5 år som kulturinstitusjon. I overkant av100 deltagere og god stemning ved start/mål på MIF-huset og på mellomstasjonen Portåsen. På bildet under Per G. Olsen og Liv Østli fra MIF som ansvarlige for påmelding og kulturbærer og WildenveykjennerLeif Nilssen med ansvar for merking av løyper.

Mange kjente fjes underveis i vandringen. På bildet de to lovende ungdommene Herman Ekeberg og Tom Andersen som begge stilte i seedet gruppe og nesten ikke hadde tid til å ta til seg næring på saftstasjon på Rypejordet.

Ulike tilbud om mat i Portåsen. Riksbløyter Tor Jensen alltid velvilligog melder inn «Bløyta» som del av et balansert kosthold. På bildet med Jon Mihle og Nina Marshall fra Portåsen.

Søndagens andre arrangement, en markering av at det i disse dager er35 år siden MIF-Huset ble tatt i bruk. Styret i MIFhadde invitert sentralepersoner fraselve byggeprosjektet og de som har hatt det største ansvaret for driften gjennom husets første 35 år. Mer om arrangementet og historien om huset på egen artikkel her på mif.no.På bildet mange av de som har bidratt på MIF-Huset i byggefasen og gjennom 35 år med solid drift.

En aktiv helg i Mjøndalen Idrettsforening ble avsluttet på absolutt beste måte med seier 2-1til fotballgutta over Haugesund. Mål av Rhett Bernstein og nyervervelsen Craig Henderson. 2.233 tilskuere var med på å skape en ny magisk kveld på Isachsen Stadion. Stor støtte til laget gjennom hele kampen og elektrisk stemning ved kampslutt.

Link til video fra avslutningenfinner du her

Flere spennende MIF-helger i vente. Møt opp på våre arrangementer.

Lagånd, innsats og kameratskap må alltid gå foran.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter