GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Mjøndalen IF ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år.

Kjære alle sammen. Vi nærmer oss jul og styret i foreningen vil få takke alle ansatte, trenere, frivillige og ikke minst utøvere for et begivenhetsrikt år i 2023. I tillegg takke alle våre samarbeidspartnere som vi har i foreningen. Uten deres velvillige støtte er det vanskelig å drive slik vi gjør i dag. Ingen nevnt ingen glemt.

Det er vanskelig å oppsummere kort hva som har skjedd i vårt idrettslag med få ord, men det er veldig gode prestasjoner i alle grupper . Bruk hjemmesidene til gruppene slik at dere kan være oppdaterte på dette er vårt beste råd. Det viktigste er allikevel den bredde vi har i klubben vår. Utrolig mange flotte aktiviteter og derav et unikt bredt tilbud. Vi har nå et solid solidaritetsfond i tillegg slik at ingen trenger å ha en økonomisk barriere for å sende sine barn til oss. Det er bare å ta kontakt eller søke via vår hjemmeside. Alle barn og unge i Mjøndalen skal kunne ta del i aktiviteter i MIF om de ønsker det.

Vi har også store oppgaver som står foran oss. Vi samarbeider godt med idrettsrådet i kommunen og ikke minst våre naboklubber. Her har vi de siste årene fått til en unik samhandling inn mot kommunen med felles stemme. Når det er sagt skulle vi ønske kommunen satte enda større pris på idretten ikke bare i ord, men i handling. Når det er sagt så oppleves også positiv utvikling i kommunen sett med våre øyne, men vi er fortsatt utålmodige. Å få til fullstendig likebehandling må være et absolutt krav i nær fremtid. Her er Drammen Idrettsråd vår nærmeste til å bistå oss og de er virkelig på. Vi er klar over de utfordringer kommunen står i, men vi i idretten er overbeviste om at utfordringene blir større om kommunen ikke i enda større grad bistår idretten med å lage gode anlegg og med det enda bedre tilbud til våre viktigste. Våre barn og unge.

God jul alle sammen. Vi sees vi i 2024!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter