KIWI gir seg aldri

Kiwi gir seg som kjent aldri, og forlenger kontrakten som hovedsamarbeidspartner.

Kiwi har en lang historie som sponsor av Mjøndalen IF, og har de siste årene stadig forsterket avtalen. I 2021 ble sponsoratet løftet fra en lokal avtale, til en avtale med KIWI sentralt, og for et år siden rykket de opp, og ble hovedsamarbeidspartner for Mjøndalen IF Fotball.

«Vi er enormt glade for at KIWI nå ikke bare forlenger avtalen, men også øker den.» – sier Morten Sørlie, med smilet til en som nettopp har fått lov til å åpne en julegave før julaften. Prispresseren øker ikke bare avtalen, men også synligheten. KIWI flyttes fra shorts til krage på A-lagets hjemme- og bortedrakter, og den grønne dagligvaregiganten blir også godt synlig på alle idrettsforeningens arenaer

Denne avtalen er veldig gledelig og viktig for hele Mjøndalen Idrettsforening. At KIWI velger å forlenge avtalen er imponerende og viser at dette lange samarbeidet er riktig for begge parter. Samtlige grupper i MIF får videreført sine tidligere avtaler slik at hele MIF dermed blir tett knyttet til KIWIs butikker i nærmiljøet vårt.

Det at vi kan stå samlet om en så stor samarbeidspartner som KIWI viser også at de ser idrettsforeningens betydning i lokalmiljøet sier MIFs daglige leder Svein Erik Gevelt.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter