KIWI + MIF = SANT

Sponsoratet har eksistert i mange år mellom KIWI og MIF, og dette er en slik type avtale som bygger klubben videre.

Dette er en meget god avtale for Mjøndalen IF sier Svein Erik Gevelt som er daglig leder i idrettsforeningen.

KIWI har gitt med hjertet i mange år. Den gode avtalen MIF har hatt med KIWI videreføres også i 2023 og gjelder alle grupper i MIF og betyr derfor ekstremt mye for hele idrettsklubben, noe vi er veldig takknemlige for.

Han forteller at sponsoratet er et kjærkomment bidrag til alt som skal til for å drive breddeidrett og eliteidrett: Fra drakter og utstyr til arrangementer, cuper, renn og sosiale tiltak for medlemmer og lokalmiljøet. Sponsoratet gjelder de fleste idretter idretter i MIF: Bandy, e-sport, ski, turn, judo, baseball, håndball og fotball for damer og herrer – sistnevnte både på bredde og toppnivå.

Fungerende daglig leder i Mjøndalen fotball, Kjetil Andre Bergh, er ekstra begeistret for mulighetene avtalen gir for unge spillere i bredden og akademiet.

–  Dette gir særlig et løft for dem som forhåpentligvis en dag skal bli fotballspillere på toppnivå. Det å kunne tilby unge spillere et tilskudd til et sunt kosthold er et viktig element i avtalen, sier hun.

Salgssjef i Mjøndalen Fotball, Morten Sørlie, sier at KIWI Norge samarbeidet vil bestå av flere aktiviteter enn tidligere med særskilt fokus på kampdags- opplevelser, og samarbeid med flere KIWI butikker i nærområdet.

– Perfekt match

Sponsoransvarlig, Espen Eriksen, forteller at KIWI er ekstra opptatt av alt som skjer i nærmiljøene, og hva slags aktiviteter som skapes.

– Vi synes dette er en perfekt match. Vi kjenner dessuten hverandre godt fra før, og vi vet hva den andre står for. Mjøndalen har fine verdier og holdninger, de er kjempegode på inkludering og mangfold og står ekstra sterkt i sitt område. Det er viktig å forankre videre. Vi vet også at breddeidretten generelt står for mye lokal stolthet og sunne vaner, og så kommer toppidretten i dette tilfellet som en søt dessert på toppen.

Avtalen ble signert på Consto Arena mandag 14. november og trer i kraft fra 1. januar 2023.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter