MIF seniors stiprosjekt er foreløpig ferdig!

MIF Seniors stiprosjekt i samarbeid med DNT Drammen og Omegn er foreløpig ferdig.

Tirsdag 15 november hadde gruppa høytidlig avslutning av utført prosjekt på Brattbakk i Mjøndalen. Det som møtte gjengen var fantastisk utsikt, bålkos, god mat, dessert og ikke minst mye godt i glasset. Kvelden ble særdeles hyggelig. Samarbeidet med Sparebanken Øst og Drammen kommune ble fremhevet. Aller størst var imidlertid samarbeidet med Anne Gallefos Wollertsen i DNT. Hun påpekte hvor enestående flott samarbeidet har vært og hvor flott arbeidet har blitt utført. I tillegg kunne hun fortelle at et slikt samarbeid mellom DNT og et idrettslag var unikt i DNTs historie. De første møtene om samarbeidsprosjektet mellom DNT Drammen og omegn og MIF fant sted i februar 2019.

Fra v. Bill Høybak, Thor Korsgård, Tore Askim og Terje Bakken

Hvem i MIF kunne påta seg en slik oppgave? Selvfølgelig vår fantastiske senior-gruppe som består av ildsjeler, skautravere og personer med en enorm mengder lokalkunnskap. Leder i MIF senior, Thor Korsgård, ble kontaktet og tente umiddelbart på ideen.

Utsikt fra Brattbakk.

Deretter har det skjedd enormt mye. Gruppa har bestått av nær 20 ildsjeler. ( ingen nevnt, ingen glemt) Man fikk tidlig kontakt med Anne Wollertsen i DNT Drammen og omegn som har vært en fantastisk ressursperson for stigruppa med sin kompetanse og ønske om et unikt samarbeid. Milevis med stier har blitt tråkket, merket, ryddet og kloppet. I tillegg er det satt opp opplysningstavler ved Mjøndalen stasjon, Consto Arena og MIF Hytta hvor det vises både sommer og vinter kart. Dette har medført et fantastisk kvalitetsløft for alle som ønsker seg en tur på skauen.

Der kan man beundre DNT/MIF merkede stier helt fra Mjøndalen stasjon og til våre høyeste topper på Mjøndalsskauen. Altså til Kyrfjell, Brillefjell, Ertekollen, Vestnabben og Leirfjell. I tillegg til Sirikirke og Fjelltuva. 5+2 toppene omtaler gruppa dette som.

Anne Gallefos Wollertsen fra DNT ble takket av med tale og gaver før hun om kort tid går over i pensjonistenes rekker. Foran Ståle Lie Jensen.

Det er en god dagstur å klare å ta alle toppene på en dag, men det er mulig. Dette arbeidet må sies å være en fantastisk gave til alle som ferdes på Mjøndalsskauen. Takk for imponerende og vel utført jobb til DNT Drammen og omegn og MIF Senior.

Fra toppen av Vikkollen. Thor Korsgård, Helge Larsen og Terje Bakken.
Thor Korsgård

Del med dine venner!

Facebook
Twitter