Kristian slutter, men erstatter allerede ansatt.

Stadionsjef Kristian Grøstad har takket ja til en annen jobb og har derfor sagt opp sin stilling i MIF, men vi har allerede funnet noe vi mener er den perfekte erstatter. En klubblegende skal styre MIFs eiendommer i fremtiden.

Stadionsjef Kristian Grøstad har takket ja til en annen jobb og har derfor sagt opp sin stilling i MIF, men vi har allerede funnet noe vi mener er den perfekte erstatter.
En klubblegende skal styre MIFs eiendommer i fremtiden.

«PT» nyansatt driftssjef

Per Terje Markussen har fått den nyopprettede stillingen som driftssjef.

Onsdag satte den tidligere storscoreren signaturen sin på en avtale med MIF Eiendomsdrift som gjør han til driftsansvarlig over anleggene til Mjøndalen IF.

Dette skjer etter at stadionsjef de siste åtte årene, Kristian Grøstad, har sagt opp sin stilling i klubben.

– Jeg føler på en måte at jeg forlater en baby, for det er jo det dette stadionet har vært for meg. En vanskelig avgjørelse, men jeg følte for nye utfordringer og har takket ja til å bli anleggsleder for Bane og Entreprenørservice. Jeg kommer til å fortsette å følge klubben tett og skal bidra på min måte også i fremtiden, sier Grøstad.

Grøstad ble ansatt i 2012 i forkant av åpningen av ny stadion. Siden den gang har stadion vært gjennom flere utbygginger – både permanente og midlertidige.

– Vi ønsker å takke Kristian for en formidabel jobb med å utvikle og vedlikeholde anlegget vårt. Han har vært sentral i arbeidet med å få Consto Arena til å bli det flotte stadionet det har blitt og vil bli savnet. Han bistår oss nå i sluttfasen av det nye tribunebygget på 3050 Solsiden og forhåpentligvis blir han å se på stadion også i fremtiden, som en frivillig, sier daglig leder i Mjøndalen IF, Svein Erik Gevelt.

Arvtakeren er ingen hvem-som-helst. Per Terje Markussen troner øverst på adelskalenderen til MIF Fotball med 419 obligatoriske kamper fordelt på 17 sammenhengende sesonger for klubben i årene 1978-1994. «PT» er dermed godt kjent i klubben og har siden han la opp også bidratt på trenersiden og hatt andre frivillige oppgaver. Du kan lese mer om ansettelsen påMIF Fotballs sider:

Styreleder i MIF Eiendomsdrift AS Per Fjeld Olsen, nyansatt driftsansvarlig Per Terje Markussen og avtroppende stadionsjef Kristian Grøstad.

Kristian vil ikke forsvinne helt, men i fremtiden være en god støttespiller for Per Terje i alt han skal sette seg inn i. Det er nemlig ikke lite.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter