Permitteringer i MIF pga. corona-pandemien

Permittering er ofte et drastisk skritt å gå til. I MIF er dette en nødvendig handling for å sikre klubbens fremtidige drift.

Permittering er ofte et drastisk skritt å gå til. I MIF er dette en nødvendig handling for å sikre
klubbens fremtidige drift.

MIF permitterte onsdag 18.3 alle i MIF IFO, (Idrettsfritidsordningen). MIF Fotball har nå sendt ut permitteringsvarsel til hele administrasjonen i toppfotballen samt ansatte i Sparebanken Øst Akademiet. Permitteringen her har effekt fra mandag 23. mars.

Bakgrunnen for permitteringen er at koronavirusetsspredning og nødvendigheten av driftsinnskrenkning i virksomheten etter akutt inntektssvikt og stans i aktiviteter. Selv om situasjonen kan bli langvarig, vurderes permitteringene som midlertidig, sier daglig leder André Nevstad som selv blir 50% permittert.

MIF Fotball har ikke besluttet om spillere og støtteapparat til a-laget skal permitteres, men det vurderes fortløpende.

Dette er et helt nødvendig virkemiddel for å forsøke å begrense skadevirkningen for klubben mest mulig. Samtidig kommer stadig inn meldinger fra gode klubbvenner hvor det ikke kommer på tale å kreve penger tilbake. Tvert imot. Torsdag ringe en patriot og sa han ville starte en «spleis» for idrettslaget, samt forslag på endel andre varianter.Sånt varmer sier Daglig leder Svein Erik Gevelt.

Noen må imidlertidfortsatt være på jobb somLisbeth Groth (bildet under)som jobber med regnskap og økonomi.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter