NYHETER SOM BERØRER MIF

Her vil vi fortløpende orientere dere om nyheter som rammer medlemmer/grupper i MIF vedrørende corona pandemien. Siste nyhet vil alltid komme først med publiseringsdato når dette settes på siden.

Her vil vi fortløpende orientere dere om nyheter som rammer medlemmer/grupper i MIF vedrørende corona pandemien.
Siste nyhet vil alltid komme først med publiseringsdato når dette settes på siden.

19.3.20

Permitteringsvarsel er sendt alle i MIF Fotball. Akademitrenere, og ansatte iadministrasjonen er de første som permitteres helt eller delvis.

18.3.20

Alle ansatte i MIF IFO permitteres helt eller delvis.

16.3.20

Klubbene i Eliteserien og OBOS-ligaen er enige om å forlenge forbud mot organisert trening til 31. mars. Treningsstart blir tidligst 31. mars.

Erik Solér forklarte at den felles forståelsen av organisert trening er at trenerapperatet er tilstede eller en større spillergruppe er tilstede sammen. Det er ikke forbud mot egentrening og det er akseptert at det utarbeides treningsprogram for egentrening. Organisert trening for Akademilagene følger samme frister som for Elitelagene.

——————————————————

MIF Bandy slo av sitt kjøleanlegg på Vassenga i helga. Det er viktig at ALLE nå viser solidaritet med det som bestemmes fra sentralt hold. Førsøk å holde dere i form, men i små grupper og aller helst med faste treningspartnere ute i naturen. Ansamling av mange MÅ ikke skje.

13.3.20

Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet.

Vedrørende vår Idrettsfritidsordning så vil dette følge beslutninger i vår skole og barnehageregion. Stanser skolene og barnehagene stenger vi også IFO mao.

Vedtaket kommer som følge av FHIs anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.

Mjøndalen IF følger anbefalingene og stenger all felles aktivitet ut april i ALLE idretter klubben har.

Mjøndalshallen stenger umiddelbart av samme grunn for all aktiivitet frem til skoler og barnehager starter opp igjen.

All organisert idrett og breddeaktivitet skal umiddelbart opphøre, foreløpig ut april.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter