Matias Kollerud ny utøver i MIF Judo

En av landets fremste judoutøvere, mjøndølingen Matias Kollerud, vil fra nå representere Mjøndalen Judo & BJJ i sin knallharde satsning mot OL i 2020.

Vi veldig glade for at Matias Kollerud har kommet «hjem» til MIF JUDO & BJJ. Matias er 20 år og kommer fra Mjøndalen, han har sin bakgrunn fra MIF bandy fra tidlig alder og Krokstad Judoklubb der han startet i 2004. Matias kommer tilbake etter 4 år som medlem av Ippon Judoklubb.

Etter mange år på ungdom og juniorlandslag har han nå kommet på seniorlandslaget i judo -81 kilos klassen.

Selv om han er medlem i MIF JUDO &BJJ, bor han i Bærum for å ha de beste treningsmulighetene sammen med landslaget. Han har cirka 20 treningstimer hver uke med judo, vekt og kondisjonstrening. Matias er med på mange internasjonale konkurranser og treningssamlinger i løpet av året, og har mulighet til dette ettersom MIF JUDO & BJJ sammen med KIWI i Mjøndalen, hjelper til økonomisk for å hjelpe Matias i sin reise som judoutøver til å komme opp på et høyt internasjonalt nivå.

Både samlinger og konkurranser på internasjonalt høyt nivå er ekstremt viktig for å kunne utvikle seg videre som utøver, og for å få ut sitt potensial for å nå opp til å kunne delta i OL 2020 som er hans første olympiske mål.

Noen av hans resultater:

1.plass Norges mesterskap 2017, -81kg

2.plass Reykjavik Judo open 2017, -81kg

1. plass NM 2016, U21, -81kg

2. plass NM 2016, senior, -81kg

5. plass nordisk mesterskap 2016, senior, -81kg

2. plass Swedish open 2015, U21, -81kg

3. plass nordisk mesterskap 2015, U21, -73kg

Matias vil være med på MIF JUDO & BJJ sin klubbutvikling, der han vil ta stor del i klubbens rekruttering og reklamering via de andre gruppene i MIF. Det vil utover i 2017 bli satt opp seminarer for både de som vet om Judo og ikke.

Nærmere informasjon om hans seminarer kommer til å bli annonsert på våre nettsider og andre sosiale medier.

VelkommenMatias Kollerud

Del med dine venner!

Facebook
Twitter