Ta deg en tur på stadion den 5. mai

På den internasjonale jordmordagen arrangerer vi "Løp for Livet" sammen med Jordmorforeningen i Buskerud.

Mer om hva pengene går til og det nasjonale tiltaket finner du her

På Isachsen Stadion starter vi opp den 5. mai kl. 16.00 med Løp for Livet. Alle er velkomne til å delta. Vi har laget en runde fra stadion og rundt Vassenga på en drøy kilometer som du kan sykle, løpeellergå (ja faktisk også lavære å gå hvis du allikevel vil støtte aksjonen). Start når du vil og vi holder på frem til kl. 19.00. Deltageravgift kr. 50,-. Vil du ta flere runder betaler du kr. 50,- pr runde. For hver 50-lapp får du et lodd og er med i trekning av mange flotte gavepremier.

Arrangementsansvarlig i MIF, Arne Ellevset, oppfordrer alle mjøndølinger og supportere til å legge en hyggelig trimtur til Isachsen Stadion akkurat denne ettermiddagen. Arne melder om åpen kiosk med kaffe, pølser, kaker og brus. Videre klinker han til medat de 100 første startende får alle 1 billett til kampen mot Elverum den 13. mai. Ta gjerne med litt ekstra cash eller betalingskort. Stort lotteri med flotte gevinster. På bildet under Arne sammen med leder av Jordmorforeningen i Buskerud, Inger Johnsen Brøndbo. Inger stillertil start kl. 16.00 og får med seg leder i MIF, Arild Nygård, som de to første startende.

Sirkusdirektør Kenneth Karlsener som vanlig i knallform på denne tiden av året oghar meldt at han stiller til start kl. 16.15. Han utfordrer alle som vil løpe samtidig med ham:For hver av de somløper sammen med meg og kommer før megi mål sågir jeg kr. 50 ekstra til aksjonen.En blodtrimma Karlsen denne uken for øvrig observert underinnøvigav en optimal startposisjon i gangen på Isachsen Stadion.

A-lagskaptein Pontus Silfwer tar utfordringen fra Kenneth på direkten og blir med ham på turen rundt Vassenga. Trener Vegard Hansen (fritatt fra å løpe – toppkamp for Vikersund mot Holeværingen i 5. div.samme kveld) er usedvanlig trygg på at Pontus lett løper fraKarlsen og putter kr. 1.000 i potten hvis Karlsen i det hele tatt er å se i målområdet når Pontus bryter målstreken. Daglig leder i MIF, Per Fjeld-Olsen, med usvikelig tro på unge Karlsen og setter et tilsvarende beløp på at han maks er5 sekunder etter Pontus i mål.

Vi i MIF oppfordrer alle til å komme på stadion 5. mai. I fjor ble det samlet inn kr. 25.000 på tilsvarende aksjon i Hønefoss. La oss sammen toppe dette!!!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter