Mjøndalen I.F ønsker alle en God Påske

Med en galant påskekylling takker vi utøvere, frivillige, ansatte, sponsorer og supportere for innsatsen i vinter. En "ny vår" foran oss i alle betydninger av ordet.

Mjøndalen I.F har i vinter tatt opp to nye idretter på programmet, Judo og Sykkel. To ulike idrettersom begge gjør MIF til et «bredere» idrettslag. Vi håper å lykkes med rekruttering til begge idrettene og har driftige frivillige som tar tak i begge gruppene. Nedre Eiker Kommune har satt «Folkehelse» som prioritet nummer 1 i ny kommuneplan. MIF er en primærleverandør av Folkehelse. Vi har spilt inn muligheter for nye samhandlingsformer til NEK. Opptak av Judo og Sykkel er ogsåtiltak fra MIF inn mot Folkehelse.

I fjor høst ble det gjort en «vitalisering» av gruppa MIF Eldres. Senirogjengen har i løpet av vinteren kommet godt i gang og er nå næmere 100 medlemmer. Fra tidligere å være en ren «herregruppe»er någruppa åpen for begge kjønn. Neste samling er onsdag 08.04 kl. 18.30 på vip`en. Styret i MIF retter en særlig takk til opprinnelig Eldres gruppe som har overført sine oppsparte midler til styret. Pengene er her øremerket å bruke innenfor temaet «Inkludering».

2. påskedag starter årets Tippeligasesong. En spent og litt forsiktig påskekylling skal ikle seg den brune drakta. Han lover å gjøre alt han kan for ikke å bli en «hakkekylling» som blir plaget av de blå, røde og gule kyllingene.

Opprykket til Tippeligaen gir en voldsom oppmerksomhet om Mjøndalen I.F. Vi går løs på det som venter med enblanding av stolthetogydmykhet.Begrepene»måtehold», «troverdighet» og «stein på stein» er fortsatt våre grunnsteiner. I medvind og motvind gjennom sesongen kommer disse verdiene til å stå fast.

Isachsen Stadion er det nye navnet på vår hjemmebane. Mjøndalen I.F bygger her trinnvis en intim og moderne fotballbane. Det er nå mer aktivitet pr. uke på anlegget enn hva det var pr. år på gamle Nedre Eiker Stadion. MIF avslutter denne lille oppsummeringen med en solvarm påskehilsen til Isachsen Gruppen AS som på alle måterlegger ned en fantastisk innsats i stadion som nå også bærer deres eget navn.

GOD PÅSKE TIL ALLE -VI SES PÅ ISACHSEN STADION 2. PÅSKEDAG

Del med dine venner!

Facebook
Twitter