Snart aktivitetstilbud fra Sykkelgruppa

Som kjent tok MIF sykkel opp på programmet på vårens årsmøtet. Styret i den nye gruppa er godt i gang og vil tilby aktivitet etter påske.

Leder Erik Gevelt sier: Styret er godt i gang med å forme gruppa. En svært positiv gruppe. Vi håper på oppstart rett over påske. Informasjon om oppstart vil komme her på mif.no og etterhvert på vårt eget domene sykkel.mif.no Du kan også følge oss på Facebookgruppa «MIF Sykkel». Så snart idrettsregistreringen er på plass så vil man kunne tegne medlemsskap og melde seg på ritt for de som ønsker det.

Om den nye sykkeltrøya til MIF sier Erik: Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på den trøya som ble vist på årsmøtet. Med noen små tilpasninger, bl.a plassering av sponsormerker, vil vi lansere nettsalg av sykkeltøy. Dette vil skje via Trimtex sine nettsider. Mer info her på mif.no så snart vi har noe klart.

Sykkel i MIF skal være en aktivitet for alle, store som små, familier, de svært ivrige og de litt mindre ivrige. Utviklingen av gruppa er det dere medlemmer som styrer ut i fra hvilke behov/ønsker dere setter fremover. Gruppa vil tilby både aktivitet i terrenget og på landeveien. Landevei for voksne. Terreng for alle.

Har du lyst til å bli trener i sykkelgruppa? 18. og 19. april arrangerer NCF et såkalt «Trener 1 kurs» i Drammen. Sykkelgruppa betaler kursavgiften for de som vil være med her for senere bidra for barn og ungdom. Mer om kurset her

Hvis du har lyst til å bidra inn i gruppa eller har spørsmål kan du kontakte Erik på mobil 986 55 694.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter