Ny fin lørdag på Bandyskolen

Glade unger i full aktivitet på Vassenga.

Bandyskolesjefsdronning (tittel gitt av Frode Sørensen), Turid Kolstadløkken, i full aksjon med å dele ut saft til ungene melder om bare moro. Neste lørdag er det premieutdeling til alle årets deltagere. Da kommer det mange. Så langt i år har vi hatt over 250 barn innom.

I saftkøen finner vi Oliver. På spørsmål om det blir godt med litt drikke etter en god tur på isen er svaret et entydig nikk med hodet.

Ikke bare er safta og selve deltagelsen på Bandyskolen gratis. Har du ikke utstyr så får du låne dette av MIF. Har du skøyter selv så kan du på lørdagenefå slipt disse gratis av den beste skøytesliperen i Norge, Kai Karlsen. Kanskje ikkemest fortrolig med kunstløpskøyter, men gyver løs på disse også.

Under bandyskolen blir Vassenga delt inn i 4 ulike flater og ungene er i friaktivitet eller ledede øvelser på det arealet som er best tilpasset deres skøyeferdighet. Innenforhver bane har bandyen i MIF instruktører og hjelpere. To av disse, Jonas»JoJo» Petterson og BentGommerud, finner vi på feltet for de litt merøvede. Bare gøy dette her,fra 2glade bandyentusiaster somordentlig «inni seg»gleder seg over allaktivitet på isen.

På feltet for de mest øvede finner vitøffingene Kasper og Jesper. Her er det blant annet Bendik fra a-laget som er instruktør. På spørsmål til Kasper og Jesper om det er bra å ha Bendik å lære av er svaret først Ja, Ja. Etter nærmere opplysning om a-lagets tap for Solberg fredag kveld modererer gutta svaret til greit nok. Vi trornok at det er hakket bedre enn dette.A-lagsspillere på en dag som detteviser at hele bandy-MIF går inn for Bandyskolen.

Leder i Bandy jr. i Mjøndalen, Frode Sørensen, regjerer over arrangementet fra speakerbod. På ingen måte så ettertenksom som bildet viser. Bare happy med dagene på Bandyskole. Dette er veldig bra. Kanskje som mest morsomt er alle de vi har her som vi ikke finner i den organiserte aktivteten. Det er deilig å se at unger har det gøy på isen. Og så har vi svært mange barn og foreldreher med utenlandsk bakgrunn. Flere av dissebruker også Bandykafeen etter tiden på isen og sitter derog koser seg med kaffe i hyggelig lag. Helt toppers.

Noe vi har glemt? Tja – selvsagt er Bandycafeen åpen under hele arrangementet. Og hvem finner vi her? Jo da,verdens blideste skiløper har denne dagen latt ski være ski og blitt med på Bandyskolen. Kine er litt «dussmang» for dagen på grunn av forkjølelse, men bak vaffelen finner vi nok det vanlige, gode smilet. For de som ikke skulle mene at Kine Labråtener verdens blideste skiløper så viser vi til det nederste bildet tatt under fjorårets Onsdagsrenn.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter