Nye, velfortjente hederstegn i Mjøndalen I.F

Fem nye hederstegn i MIF ble utdelt på årsfesten 11. februar.

Tor Tveter: Rundt 20 år som frivillig i bandymiljøet. Også en rekke oppgaver rundt landslagene for Norges Bandyforbund.

Lars Arne Nedberg: Barne- og ungdomsår i MIF. Nå i en årrekke som materialforvalter i Fotball. De siste to årene som ansatt oghermed fantastiskarbeidsinnsats, engasjement og fortsatt frivillighet for klubben.

Mads Andre Hansen:Nummer 4 over spillere med flestobligatoriske fotballkamper for Mjøndalen I.F.Bidrattsvært positivt gjennom fotballens siste vekstperiode. I mange sammenhenger fotballens ansiktutad. Også her representerthelt forbilledlig

Joachim Olsen Solberg: Nummer 8 over spillere med flest obligatoriske fotballkamper for Mjøndalen I.F.Som Mads vært helt sentral i fotballgruppas fremgang. Kaptein på laget som spilte i Tippeligaen og her en fremragende representant for MIF. Joachim også med trenerverv i klubben, blant annet for guttelaget som spilte seg frem til finalen i NMfor noen år tilbake.

Bjørn Harald Krangnes:Nummer 7 over spillere med flest obligatoriske fotballkamper for Mjøndalen I.F. U-landskamp for Norge i fotball. Etter karrieren som aktiv, flere år med tillitsvervi innen fotball.

Samlet oversikt over alle med hedersbevis i Mjøndalen I.F finner du her

Del med dine venner!

Facebook
Twitter