Stor pengegave til aktive lokalsamfunn

Tirsdag kveld troppet Drammen Idrettsråd og Drammen kommune opp på gruppeledermøtet som ble avholdt på MIF huset. Med seg hadde de en stor pengegave.

Som kjent jobber Dina Kristine Skare Mølmen i MIF med hovedoppgave å drifte Aktiviteter i skolene i Mjøndalen, Steinberg og Åsen. I tillegg står hun for høst-camp og lignende sammen med Samfunnsutvalget i MIF. Dina gjør en kjempejobb som blir høyt verdsatt i skolene, med alle sine flotte inkluderende aktiviteter. Tidligere har hun søkt midler for å få til en nyvinning hvor man skal satse på møteplass for ungdom i samarbeid med Veiavangen U-skole. I tillegg til midler til høst-camp.

Noe av dette hun har søkt på fikk hun dermed ganske overraskende i går kveld under gruppeledermøtet i MIF. Da møtte nemlig Drammen Idrettsråd ved styreleder Per Burud og Janne Cecilie Hafskjold(Sissi) og Drammen kommunes leder av hovedutvalg for helse, sosial og omsorg, Eivind Knudsen opp helt uventet og overrakte en sjekk pålydende kr.150.000,-. Dette til stor motivasjon og hjelp i det videre arbeidet Dina står for. MIF takker for den flotte tildelingen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter