SPAREBANKEN ØST MED MILLIONGAVE TIL MIF

I det vi gikk inn i sommerferien fikk MIFs daglige leder Svein Erik Gevelt uventet besøk av Ole Sivertsen i Sparebanken Øst. Med seg hadde han et gavetildelingsbrev pålydende fantastiske kr. 1.000.000,-(1.million).

Gevelt sier: det er vanskelig å se for seg MIFs utvikling uten å tenke på SPAREBANKEN ØST. De bidrar stort til foreningen hvert eneste år. Dette er ganske avgjørende for at vi kan fortsette å lage gode aktiviteter til barn og unge i Mjøndalen Idrettsforening. Samarbeidet med vår lokale bank strekker seg helt tilbake til idrettsforeningens begynnelse og er således historisk svært viktig og gledelig. I sommer kom de altså med en fantastisk ekstratildeling på hele en million kr. Et tilskudd vi overhodet ikke hadde ventet, men det er desto mer gledelig at de velger å vise at de setter så stor pris på jobben som gjøres i klubben på en slik måte .

Sparebanken Øst ved adm. dir. Pål Strand uttaler følgende:

  • Etter en lang og krevende Covid-periode har samfunnet fortsatt ikke funnet helt tilbake til normalen. Derfor gav Sparebanken Øst en sommergave til Mjøndalen IF i midten av juli. Idrettsforeningen fikk 1.000.000 som en ekstraordinær allmennyttig gave. Vi ønsket å gi et ekstra skulderklapp til MIF som inspirerer og engasjerer lokalsamfunnet, spesielt ungdom og barn, sier Pål Strand, adm. direktør i Sparebanken Øst.
  • Sparebanken Øst er imponert over den jobben som gjøres og vi er stolte over å få være samarbeidspartner til MIF. Vi er sikre på at midlene kommer svært godt med når det fortsatt gjelder å gi et godt sportslig tilbud til foreningens medlemmer, avslutter Strand.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter