Terningkast 6 til Mjøndalen I.F

UEFA og NFF, her ved Andre Flem, Leif Ivar Akselvoll og Vidar Sanderud gir Mjøndalen terningkast 6 for gjennomføringen av jente EM. Noen flere kommentarer her.

Venue director i UEFA, Ines Lauber: The coorporation with Mjøndalen has been great. Quality and kindness instaff and managment,the best of teamwork. We have no complaints at all.

Arenaansvarlig i NFF Vidar Sannerud: Terningkast 6 til Mjøndalen. Strålende gjennomført. En flott gjeng å jobbe sammen med som er ergjerrige i forhold til å gjennomføre pålagte oppgaver. Hvis NFF skal få slike arrangementer i fremtiden, er vi avhengig av arrangører som gjennomfører slik Mjøndalen har gjort.

Daglig leder i MIF Fotball Kenneth Karlsen: UEFA har på sine kontrollskjemaerkrysset av alle forhold som ok, men i tillegg har debemerket hvilken gjestfrihet, hjelpsomhet og profesjonalitet de er møtt med. En stor takk til våre frivillige som leverer på et høyt nivå.Samspillet mellom ansatte og frivilligefungerer perfekt. Ingen forhold harhavnet på mitt bord, alt løses på stedet.

Stadionansvarlig i MIF Kristian Grøstad:En krevende ukei stekende sol, men vi har ting på stell så det har ikke vært noen kriser, kun bagateller.

Nederlandske fans: Mjøndalen is a great village. Never lost any matches here. The final should be played in Mjøndalen!

Nysignert for Bayern Munchen, tremålscorer og Nederlands storspiller nr 9 Vivianne Miedema, her sammen med 12 Lucie Akkerman: Two victories for us here in Mjøndalen, just awesome.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter