Vegard ferdig som trener i MIF fotball

Styreleder i Mjøndalen IF Fotball Trond Stabekk innkalte torsdag ettermiddag til pressekonferanse på Consto arena. På pressekonferansen stilte også A-lagets trener Vegard Hansen og kaptein Joackim Olsen Solberg.

Styreleder redegjorde for styrets beslutning om å avslutte arbeidsforholdet til Vegard Hansen.

Det hersker ingen tvil om at dette har vært en svært vanskelig avgjørelse for MIF Fotballs styre. Vegard må beskrives som en legende i MIF og idrettsforeningen har enormt mye å takke Vegard for. Reisen han og Kenneth Karlsen startet i 2006 har vært formidabel med enormt mange oppturer. MIF har blant annet spilt i eliteserien i 4 år siden 2015 og siden 2012 bygget en stadion mange kan misunne oss.

Så dette er således en trist dag for alle oss i Mjøndalen som virkelig har sett Vegard innsats på nært hold. Det er vanskelig å finne gode nok superlativer for å beskrive hans betydning for MIF Fotball gjennom 17 år. Vi har alt å takke Vegard for.

Når det er sagt har beslutningen til MIF Fotballs styre vært gjennom en grundig og lang prosess. MIFs hovedstyre har uttrykt full tillit til fotballstyrets grundige evaluering og beslutning.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter