Vellykket kick off i bandy

Store og små bandyspillere med vellykket kick off før sesongstart.

Leder i Bandy junior, Einar Bassøe,har en stor og god gruppe for året: Vi stiller lag i alle klasser fra junior og ned til barn født i 2004. For de under dette igjen har vi etfint samarbeid med Allidretten som vi tar i mot fra slutten av november.En nylig foretatt undersøkelse viser at bandy er verdens nest største vinteridrett målt etter antal registrerte utøvere. Kun ishockey er større.I bandybygda Mjøndalen er vi stolte av å føre bandytradisjonene videre til nye generasjoner. Vi har i årfått en god klubbavtale med Intersport. Frem til lørdag 10.10 får våre utøvere 30% rabatt på alt kjøp de gjør i Intersport Torget Vest som har det beste utvalget. Mer om avtalen vil komme på bandysidene senere.

På bildet 2005-gutter klare for ny sesong.Foran Albert Svane Nilssen og Jonathan Gustavsen Katherud, bak Jesper Lenes Johansen og Johan Barbo. Gutta har allerede vært på is i Kongsberghallen og er mer enn klare for åpning av Vassenga.

Som guttene over er også leder av Bandy senior, Tom Andersen,klar for ny sesong: Vi har enflott gjeng med spillere på a-laget i år. Arne Wam og Jørn Walther Kristiansen leder gode treninger med godt fremmøte. Det ser ut til å bli en tøff kamp om plassene på laget noe som er viktig for å heve nivået.

Serieåpningen for våre seniorer er søndag 08.11 mot Hamari selveste Vikingskipet.

Nytt av året er at bandygruppene rett over nyttår drar i gang «MIF Bandyskole». Fire lørdager i januar blir det skøytemoro for alle på Vassenga. MIF stiller med utstyr og instruktører. Mer om dette på mif.no senere.

Vi avslutter med et bilde av guttlaget som tok NM-sølv i fjorårets sesong og ønsker alle bandyentusiaster lykke til med sesongen.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter