Bursdag med is og gravemaskin

MIF 108 år i dag og som i de 107 forrige er det litt av hvert som foregår.

Gleden av å holde på med verktøy virker å ligge i de brune genene og22. august 2018 som en ny merkedag. Spaden (det vil si gravemaskinen) ble satt i jorda på morgenen i dag for første delprosjekt i det vi kallerfase 3 i utviklingen av Isachsen Stadion.Delprosjektet som et nytt stort løft for MIF. Et nybygg i det sørvestre hjørnet av stadion -for tiden benevnt som Solløshjørnet (send ossgjerneandre forslag). Nybygget vil inneholde garasje for utstyr, billettboder, kiosk, nye toaletter og selveste rosinen i pølsa – en ny klubbshop. Med den sistefårvi et større og langt bedre område for salg av supporterartikler og sportsutstyr. Butikken får inngang både fra stadionsiden og fra gangveien utenfor. I Solløshjørnetbygger vi samtidig et nytt hovedinngangsområde for anlegget.

På bildene nedenfor dagens første lastebil fra Isachsen(med vår gamle storspiller Kai Petter Johansen som sjåfør),radarparet Audun og Kristian som river gjerder, markedssjef Ole som av en eller annen mystisk grunn er sattpå som ansvarlig for å ta ned handicapplatting og til slutt en robust gravemaskin fra Isachsen.

Nybygget blir en stor forbedring av fasilitetene på Isachsen Stadion og sånn sett bare en gledens dag. Forselveste Byggmester Bob (i folkeregisteret benevnt som Kenneth Karlsen) også litt vemod.Vi river ting vi har bygd oppog som vi har vært veldig stolte av. Heldigvis får vi nå i fullt monn igjen for å ha en langsiktig plan og at det er de enkel og midlertidige konstruksjonene som skal. ned.

Ikke bare byggearbeid på fødselsdagen til MIF. Den brune framtida representert ved ungene på IFO med is og bursdagssang inne på MIF-Huset. A-spillerne i fotball også glade i is og med på dette før dagens trening.

Bursdagssangen avlevert av full hals med barn og MIF-ansatte dandert som MIF-merket. Ny daglig leder, Svein Erik Gevelt, med det ærefulle oppdragetåligge i formasjon sombokstaven I.

Lagånd, Innsats og Kameratskap…………..

PS: Og så gratulerer vi samtidig Vikåsen IL med sine 80 år i dag. Fint å ha en bestevenn som har bursdag samme dag som deg selv.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter