Fem av våre gutter med i VM-tropp

MIF er svært godt representert i troppen til U17 VM.

VM starter fredag 29 januar og avslutter søndag 31 januar. Norge møter Russland i åpningskampen på Trud Stadion med kapasitet på 10000 tilskuere. De andre lagene Norge møter er Finland, Sverige og Kazakhstan. «Det blir tøff motstand, men vi har forberedt oss godt» sier Mjøndalen gutta.

Det har vært 9 samlinger før den endelige troppen ble tatt ut. Forbundskaptein for Norge U17 er mjøndølingen Bent Gommerud.

Bildet under er fra siste samling på Vassenga i Mjøndalen i -18 grader. Arkhangelsk er kjent for sitt kalde vær og det har tidligere har det blitt spilt A-VM i -37 (!) grader der. Treningen på Vassenga var derfor en fin oppkjøring også med tanke på å tåle kulden.

Fra venstre på bildet, Kristian Andersen, Thomas Pettersen, Ola Vigdal, Kristian Kjernaas Juvet og William Falck Nordskag

I tillegg til 5 fra Mjøndalen består VM-troppen av spillere fra Ullevål (5), Konnerud (3), Stabæk (2) ogUllern (1).

Bandy skal også vises fra som en del av kulturprogrammet under Ungdoms OL i februar. Norge U17 møter Sverige U17 til dyst lørdag 13 februar kl. 1400 på Gjøvik Stadion. Sist bandy var en oppvisningsidrett var under OL i 1952 i Oslo. Mjøndalens unge lovende bandyspillere har dermed noen spennende uker foran seg og blir historiske med å spille med Norges flagg og de olympiske ringer på brystet. Kampen mot Sverige er et viktig steg mot at bandy blir fullverdig OL deltager. Kanskje noen av Mjøndalen gutta spiller for Norges A-landslag i Beijing OL i 2022?

Mjønalen I.F ønsker våre gutter og resten av landslaget lykke til i Russland og under Ungdoms OL.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter