Håndballjenter i fin utvikling

Jenter 11 med tett kamp mot Heradsbygda

Litt nervøst og flere stangskudd fra begge lag tidlig i kampen.Mjøndalsjentene meddet første målet, men deretter et lite overtak til Heradsbygda.Kenneth underveis i kampen med fokus på ordenlige pasninger og etter hvert mer presisjon i vårt spill. 3-3 til pause etter mye godt målvaktsspillfra begge lags keepere. Etter pause Heradsbygda litt foran frem til MIF tok over fra 6-5.Deretter de brune i føringen. Litt hektiske sluttminutter, men seier 8-7 til Mjøndalen ogjublende jenter. En flott kamp. Fair play og ikke minstveldig blide jenter somoppmuntrer hverandre gjennom hele kampen. Kenneth naturlig nokgodt fornøyd etter kampen. Jentenehar fin fremgang.15 stykker i denne gruppa og veldig godt miljø.

På bildet under konsentrert jenter som følger nøye med under timeout`en på stillingen 6-5. På det nederste bildet jentene sammen med trenerteamet Kenneth, Mia og Kristin. Smilet på plass både før, under og etter kampen.