Smågutt ferske bandymestere

Lørdag 8. mars ble MIFs smågutter kronet med NM-tilttel etter 5-4 seier over Ullevål i finalen.

Laget
William Falch, Jørgen Midje, Robin Birkeland, Marius Gevelt, Martin Draugsvoll, Steffen Sørum, Ola Vigdal, Johannes Palm, Kristian Juvet, Kristian Andersen, Sondre Andreassen, Thomas Pettersen, Sebastian Knutsen, Erik Øen, Kevin Andre Hasselø.

Spennende kamp
MIF presset høyt som planlagt og stresset Ullevål, slik at de ikke fikk til noe spill. Vi leverte meget bra, og fikk 1-0 på straffe etter felling av Andersen på innsiden av 16. Så ble det 2-0 og 3-0 etter flott spill. Ullevål reduserte til 3-1 men vi bare kjørte på og ledet 5-1 til pause. Vi bestemte oss for å nullstille oss og kjøre på i 2. omgang også, men vi fikk det ikke helt til og Ullevål reduserte 2 ganger før de klarte 5-4 da det var igjen 2 minutter av kampen. Litt Hawai i de 2 siste, men da dommeren blåste av, løsnet jubelen!

Fyrverkeri på Vassenga og bankett på VIP’n avsluttet kvelden.

Gratulerer til spillere, trenere og alle supportere! Dette lover godt for MIFs bandyframtid.