!-->
Nyheter » 2017 » September » ''Groundhopper'' som ny venn av MIF

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

''Groundhopper'' som ny venn av MIF


10.09.2017

Kul gjest med stort fotballnavn på besøk i dag.

Fra tid til annen får vi storfint besøk på Isachsen Stadion. Det være seg politikere, en eks statsminister, landslagstrenere og fotballkjendiser av ymse slag. Dagens gjest kanskje som den mest populære gjesten vi har hatt. Mange brune fotballfreaks som synes det var gøy å hilse på og hilse til hans far. Hvem som var på besøk? Jo da, Bob Banks er navnet, sønn av selveste Gordon Banks. Keeperlegende med VM-gull fra 1966, kåret til verdens beste keeper gjennom tidene (sammen med Jasjin) og keeperen som har tidenes redning - i VM 1970 etter en heading av Pele.

Bob er såkalt "groundhopper" (består i å besøke så mange fotballstadioner som mulig) og har langhelg i Norge med 9 obligatoriske kamper på programmet. At vi etter besøket på Isachsen Stadion har fått en ny MIF-venn er vi rimelig sikre på. I tillegg til kampen fikk Bob med seg en solid omvisning i vår verden, et godt måltid mat både før og etter kampen og ikke minst et besøk i gardroben for å feire med gutta etter solide 3-0 over Ranheim. Bob ble også satt i arbeid og tok med ære i mot jobben som dagens jury i kåringen av Stein på Stein.

På bildet under Bob sammen med Sosha Makani. Nok en "cleen sheet" for Sosha. Bob imponert over gutta og med hilsen hjem til far Gordon fra Sosha. Gordon er nå 80 år, men fortsatt på fotballkamper, senest på tribunen i går på kampen Stoke-ManU (2-2).

PS: Bob med et signert fotballkort til MIF fra far Gordon. På dette en påskrift hvor far melder hvilket favorittlag han har i Buskerud. De brune kommer godt ut av dette:)