!-->
Nyheter » 2019 » April » Consto Arena snart klart til kamp

SØK

Kontaktinfo MIF

Mjøndalen IF
Hagatjernveien 17
3050 Mjøndalen
post@mif.no

Billettkjøp kamper Mjøndalen Fotball

Kontakt oss

Ansatte fotball

Grasrotandelen

2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Consto Arena snart klart til kamp


05.04.2019

Superdugnad i MIF fredag ettermiddag for å få Consto Arena klar til kamp mot Bodø-Glimt lørdag.

Endelig vår og nok et byggeprosjekt på Consto Arena i ferd med å avsluttes. Denne gangen den nye "mediabalkongen". Som vanlig intens aktivitet helt fram til siste dag. Ekstra hektisk denne fredagen.  MIF Fotball har invitert til stordugnad for å pynte stadion til fest. Stort fremmøte av store og små - noen få bilder her som viser litt av hva vi har holdt på med.

IFO i gang med å vaske seter på hovedtribunen. En gjeng med skikkelige friskusker som ikke går av veien for å ta i et tak. Til venstre på bildet skimter vi også Tom Inge og Helen fra MIF IFO sammen med MIF-sjef Arild som ser ut til å være godt fornøyd med innsatsen til ungene.  

 

På bildet under har vi teknikerne Trond Sigurd, Jan Ove, Tor og Per. Skrur skilter og fikser LED. (De to sistnenvte som innsatspersonell i særklasse - to karer som bidrar med fantastisk arbeidskraft til MIF gjennom hele året.)

 

Ikke bare ute, men også inne skal det bli fint til kamp. Over har vi blide Inger, Liv og Anne Grete i gang med bøtte og klut.

På bildet under Helge og Helge som sammen med en gjeng andre herrer fjerner de siste restene av vinter fra ståtribunen. På det nederste bildet er Ståle i gang med å fikse rundt MIF-Huset. Mange, mange andre i gang med andre oppgaver. Takk til alle.

   

Gleder oss til kamp. Lagånd, innsats og kameratskap..........